top of page
Untitled-10.jpg

В основата на матрака Stearns & Foster

по-света само няколко са достатъчно добри, за да им поверим отговорността да изработват матраците Stearns & Foster. Техният ръчен труд отговаря на най високите стандарти и гарантира съвършен резултат.

Памук

Американският памук е известен по целия свят. Като напълно възобновяем ресурс, американският памук на Stearns & Foster е мек, натурален, здрав и лесен за поддръжка материал. Ние използваме този първокласен памук за изработване на памучни и вълнени вложки за нашата колекция Lux Estate™ Plush, които поставяме точно над пружините, за да създадем усещане за изключителен комфорт.

5.jpg
2.jpg

Кашмир

Кашмирът осигурява топлина и комфорт през зимата и усещане за прохлада през лятото. Не се свива, а с времето става още по-мек. Нашият подплатен с кашмир калъф се предлага в цялата ни колекция и внася още повече лукс за деликатен и спокоен сън.

6.jpg
3.jpg

Коприна

Освен че носи уникално усещане за лукс, коприната регулира температурата на тялото. Тази топла и дишаща материя поддържа постоянна и комфортна температура за сън през цялата година. Използваме коприна за луксозните си дамаски и я смесваме с кашмир за калъфите на луксозната серия матраци Lux Estate™ Plush.

7.jpg
4.jpg

Вълна

Ние използваме новозеландска вълна, защото е мека, антиалергична и спомага за регулиране на температурата. С естествени изолационни свойства, огнеустойчивост и водоустойчивост ще я откриете в луксозните ни дамаски и вълнените вложки на матраците от колекцията Lux Estate™ Plush.

8.jpg

Гел мемори пяна PrimaCool™

Насладете се на еластичността и свойствата на гел мемори пяната PrimaCool™ . Тя създава добри условия за сън, като носи усещане за прохлада и невероятно удобство. 

Comfort Layer PrimaCore™

Допълнителен слой за по-голям комфорт, който ви осигурява еднакво усещане за стабилна опора по целия матрак и поддържа леглото ви като ново година след година.

Гел пяна PrimaSense™

Тази гел пяна се приспособява към всяка уникална извивка на тялото ви и осигурява изключително благоприятни условия за сън.

Edge System StabiLux™

Пяната с висока плътност дава усещане за сигурност при сядане и спане и осигурява опора, която се разпределя равномерно до самия край на леглото.

bottom of page